Meteen naar de inhoud

Puzzeltocht 'Pinksteren van A tot Z!'

Prijsuitreiking puzzeltocht
Wat zaten er veel formulieren met de juiste oplossing in onze brievenbus! Dat maakte het nog even heel spannend wie er met de prijs vandoor zou gaan. Ben je benieuwd wie het geworden is? Bekijk de loting hier. 

Foto’s puzzeltocht
Op het deelnameformulier hebben we een oproep gedaan om foto’s in te sturen van de puzzeltocht. Er zijn een heel aantal ingestuurd. Zo kunnen we nog wat langer nagenieten. Je kunt het filmpje hier bekijken.

Puzzeltocht ‘Pinksteren van A tot Z’! 

Wij organiseren in het Pinksterweekend van 2021 de puzzeltocht ‘Pinksteren van A tot Z!’. Doe jij, doen jullie ook mee?

Programma
‘Pinksteren van A tot Z!’ kan gelopen worden op eerste en tweede Pinksterdag tussen 11:00 en 20:00 uur. De puzzeltocht doe je op eigen gelegenheid en op een tijd die jou het beste past. Het is handig om een smartphone mee te nemen.

Pinksteren van A tot Z

Aanmelden
Het is niet nodig om je van te voren aan te melden. Je hoeft geen lid te zijn van één van deze kerken om mee te kunnen doen.

Coronaproof
Om de veiligheid van jouzelf en andere deelnemers te borgen, vragen we je om er zelf alert op te blijven dat je voldoende afstand van anderen houdt. Het is daarnaast handig om zelf een potje desinfectie gel mee te nemen, en regelmatig je handen te ontsmetten.

Praktisch
Kom je met de fiets of de auto? Je kunt deze parkeren bij de Petruskerk aan de Kwartelweg 9 in Wapenveld.