Meteen naar de inhoud

Meedoen met de Adventsramenroute

We lezen in de media over eenzaamheid. Er is ook eenzaamheid in ons dorp Wapenveld. We willen mensen uitnodigen om regelmatig naar buiten te gaan en ook andere mensen te ontmoeten. Zo bedachten we in 2021 de Adventsramenroute. Het initiatief werd zo omarmd dat we het graag dit jaar herhalen. Doet u, doe jij mee?

Adventsramenroute

Vanaf eerste advent 27 november tot en met kerstavond (24 december) nodigen we je uit je te versieren in het teken van Advent. Hieronder kun je onze tips lezen. Heb jij jouw raam al versierd en wil je direct aanmelden? Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier.

Doe jij ook mee? 

Tips om je raam te versieren:

  • Hoe je je raam versiert kun je natuurlijk zelf bedenken. Misschien ga je raamstiften of raamverf gebruiken? Of maak je eerst iets op papier en plaats je dat op je raam?
  • Je kunt zelf je raam versieren, of misschien ken je iemand die je vragen om iets te maken?
  • Iets tekenen of een mooi gedicht, wees lekker creatief want het mag allemaal!
  • De route kan met daglicht als ’s avonds worden gelopen. Het is daarom handig om voor verlichting te zorgen. Een lichtslinger erom heen met schilderstape of een lampje erbij aan doen als het donker wordt is wel handig. 
  • Misschien is jouw raam wel verder van de straat af? Denk dan groot. Anders kunnen de mensen het niet zo goed zien en dat is jammer.    

Aanmelden voor de Adventsramenroute

Hieronder kun je gegevens achterlaten. We gebruiken dezen om je adres op een Google Maps kaart te pinnen, zodat mensen je raam kunnen vinden. Verder gebruiken we de foto voor het maken van een fotoalbum. 
 

    Mijn naam is: