Meedoen met de Adventsramenroute

We lezen in de media over eenzaamheid. Er is ook eenzaamheid in ons dorp Wapenveld. We willen mensen uitnodigen om regelmatig naar buiten te gaan en ook andere mensen te ontmoeten. Zo bedachten we de Adventsramenroute.

Adventsramenroute

Vanaf eerste advent 28 november tot en met kerstavond (24 december) nodigen we je uit je te versieren in het teken van Advent.

Doe jij ook mee? 

Raam versieren:

 • Hoe je je raam versierd kun je natuurlijk zelf bedenken. Misschien ga je raamstiften of raamverf gebruiken? Of maak je eerst iets op papier en plaats je dat op je raam?
 • Je kunt zelf je raam versieren, of misschien ken je iemand die je vragen om iets te maken?
 • Iets tekenen of een mooi gedicht, wees lekker creatief want het mag allemaal!
 • Op 24 december maakt de jury een ronde langs alle Adventsramen die op het kaartje vermeld staat. Wie weet win je een prijsje😉.
 • De route kan met daglicht als ‘s avonds worden gelopen. Het is daarom handig om voor verlichting te zorgen. Een lichtslinger erom heen met schilderstape of een lampje erbij aan doen als het donker wordt is wel handig. 
 • Misschien is jouw raam wel verder van de straat af? Denk dan groot. Anders kunnen de mensen het niet zo goed zien en dat is jammer.     

In de adventsperiode kun je fietsen of wandelen langs versierde adventsramen.

Versierd raam aanmelden voor de  Adventsramenkaart

Leuk dat je ook een Adventsraam versiert hebt! Graag ontvangen wij je adres zodat we je kunnen meenemen in de kaart. Als je op de kaart vermeld staat, ding je ook mee naar een leuk prijsje. Vul het onderstaande aanmeldformulier in.

   

  BELANGRIJK!

  Alle Adventsramen tonen we op een kaartje. Vergeet je daarom niet ons te informeren als je raam ‘live’ gaat? Klik hier om naar het formulier te gaan

  Op 24 december maakt onze jury een ronde langs alle Adventsramen die op het kaartje vermeld staan. Wil je dus meedingen naar een prijsje, dan doe je er goed aan je even te melden.

  Contact
  Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, dan kun je ons bereiken via het contactformulier. 

  We hopen dat je plezier beleeft aan het bedenken en maken van de je Adventsraam én dat je zelf langs de ramen lopen of fietsen gaat!